Pasta de fasole cu naut si ardei copt

de deyutzky in Mancaruri de post, 30 Noi 2014 | 4628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de fasole
  • 1 conserva de naut
  • 2 ardei copti in prealabil
  • 3 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • ulei
  • Pt. sos:
  • 3 cepe
  • ulei
  • o conserva de rosii
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de fasole cu naut si ardei copt:

Fasolea o punem in apa pentru 3-4 ore sau cu o seara inainte, dupa care o fierbem schimband apa de 3-4 ori.

Se scurge nautul din conserva, la fel si fasolea o scurgem bine de apa. Punem fasolea si nautul in robot impreuna cu ardeiul copt taiat bucatele si 1 catel de usturoi.

Rasturnam pasta obtinuta intr-un bol, adaugam ulei treptat pana cand ajungem la consistenta dorita. Punem sare si piper dupa gust si usturoiul ramas(2 catei) pisat bine.

Se serveste cu sos de rosii si ceapa. Pentru sos tocam ceapa si o calim in putin ulei, adaugam rosiile taiate cuburi cu tot cu sucul din conserva, fierbem cateva minute si potrivim de sare si piper dupa gust.

Se pastreaza la rece.

Pofta buna! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole cu naut si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta