Pasta de conopida

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2012 | 7814 vizualizari

 

E foarte buna, preferata sotului meu :)

 

INGREDIENTE

  • o conopida potrivit de mare
  • 2 catei de usturoi
  • un galbenus de ou
  • 1 lingura mustar
  • 250 ml ulei
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de conopida:

Se fierbe conopida in apa cu sare timp de 10 min. apoi se strecoara si se lasa sa se raceasca.

Intre timp se face o maioneza din galbenusul de ou, mustar si ulei.

Se curata usturoiul si se piseaza.

Conopida se zdrobeste cu furculita si se stoarce de apa, apoi se amesteca cu maioneza, usturoiul, sare si piper dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (24)

Dana_Retetegg 1

10.11.2012, 16:33

Super yummy! Imi place super mult conopida

Teo 1

13.11.2012, 22:33

tare gustoasa!

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:03

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de conopida cu sunca si maioneza de casa