Pasta de branza cu ridiche neagra si rodie

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2013 | 6860 vizualizari

 

Daca nu a-ti luat micul dejun inca eu va propun o pasta de branza foarte buna. Simplu de facut si foarte rapida

 

INGREDIENTE

  • -2 ridichi negre
  • -100 gr branza dulce
  • -100 gr branza semi sarata(feta )
  • -semintele de la o jumate de rodie
  • -patrunjel verde tocat marunt (optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza cu ridiche neagra si rodie:

Ridichea o curatam de coaja si o razuim pe razatoarea mica .

Cu ajutorul unui blender o facem pasta .

 Branza dulce impreuna cu branza sarata le facem pasta cu furculita sau cu blenderul .

 Amestecam pasta de ridiche cu branza ,  punem semintele de rodie si patrunjel verde tocat .

 Dam la rece si servim pe paine .

 

TIPS-URI

1

semintele de rodie se scot mai usor daca taiem capetele rodiei si dupa aceea o taiem in jumate dinspre codita sprea partea de jos; in asa fel semintele vor iesi usor .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu ridiche neagra si rodie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (18)

anca_rm 1

05.12.2013, 16:12

Motane ti-ar prinde bine niste ridiche neagra

anca_rm 1

05.12.2013, 16:12

Ade ,

Krystyan Trendy 1

05.12.2013, 16:26

interesanta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]