Pasta de ardei copti

de Mitinita in Conserve, 6 Oct 2014 | 3967 vizualizari

 

Puteti conserva aceasta pasta pentru fripturile de sarbatori si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei rosii copti
  • 1 lingurita de usturoi granulat Kotanyi
  • 2 linguri de otet balsamic de zmeura Kotanyi
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri de ulei de masline extra virgin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei copti:

Curatam ardeii copti si ii punem in mixer,impreuna cu restul ingredientelor.

Mixam si turnam continutul intr-un borcan mic,sterilizat.

Pentru mai multa siguranta fierbem borcanul intr-o oala cu apa,cam 20 de minute din momentul in care incepe sa fiarba apa.

Se depoziteaza in camara,iar dupa ce ati deschis borcanul il veti tine la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta paprika