Pasca munteneasca

de izulika in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2011 | 4059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 1 cub de drojdie
  • 400 ml apa minerala
  • 1/2 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri de ulei
  • 2 lingurite zahar
  • coaja de lamaie
  • 200 g branza telemea
  • 2-3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca munteneasca:

Se pune faina intr-un castron, iar la mijloc se face o gropita unde se pune uleiul,sarea,zaharul si drojdia.Apa minerala se incalzeste si se framanta aluatul apoi se lasa la dospit.Intre timp se rade branza se amesteca cu vanilia, coaja de lamaie si ouale.Dupa ce aluatul a dospit, se imparte in 9 parti egale si se formeaza chiflele.

O tava se unge cu putina margarina si se tapeteaza cu faina apoi se pun cele 9 chifle in tava si se lasa la crescut.Dupa ce au crescut suficient se face cate o gropita la mijloc cu lingura si se adauga umplutura .Se da la cuptorul incalzit in prealabil pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca munteneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

adry88 1

03.06.2011, 15:30

doll_chef 1

11.04.2012, 15:28

suuper e absolut perfecta..sunt la dieta si suminica o sa saltam putin asa k..acum cu ideea ta..nu va mai fi nevoie sa fac o tava plina de pasca..si doar cate una mica de fiecare..felicitari...

izulika 1

12.04.2012, 08:57

Mă bucur ca ți-am putut fi de ajutor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti