Cascaval pane

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2016 | 6342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g cascaval Delaco
  • 3 linguri pesmet
  • 2 oua mari de casa
  • sare de Himalaya si piper macinat dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Cascavalul se taie bastonase de marimea dorita, apoi se introduce pentru 15 minute la congelator.

Batem ouale intr-un bol cu sarea si piperul.

Punem pesmetul intr-o farfurie intinsa.

Uleiul se pune la incins intr-o tigaie antiaderenta.

Scoatem de la congelator cascavalul, apoi trecem pe rand fiecare bastonas prin ou batut, apoi prin pesmet, iar prin ou batut si din nou prin pesmet, apoi le punem la prajit la foc potrivit in ulei incins.

Lasam pana se rumenesc bastonasele pe o parte, le intoarcem cu grija si cand sunt rumenite uniform le scoatem pe servetele absorbante de bucatarie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sticksuri de cascaval pane cu sos BBQ