Pasca cu smantana

de RuxyRux in Prajituri, 2 Mai 2011 | 39609 vizualizari

 

O pasca atat de fina si gustoasa si foarte simpla, facuta cu aluatul rapid de cozonac pe care tocmai l-am postat...

 

INGREDIENTE

Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu smantana:

Amestecam galbenusurile cu smantana, zaharul, grisul, faina, aromele( vanilia, coaja de portocala) si apoi  adaugam albusurile batute spuma si le incorporam usor in crema de smantana.

Intindem foaia  nu mai inalta de un deget si apoi o mai lasam la crescut 20 de minute( e suficient pana va ocupati de crema de smantana).

Puneti compozitia si mai lasati inca 15 minute pana incingeti cuptorul la 180 grade si coaceti 30 de minute in functie de cuptor pana este rumena frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata