Desert chec pufos acoperit cu visine

de artyandra in Prajituri, 1 Apr 2017 | 2371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă
  • 200 g făină
  • 200 g vișine fără sâmburi
  • 150 gr zahăr
  • 125 ml lapte
  • 100 g unt
  • o esență de vanilie
  • un praf de sare
  • o linguriță praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec pufos acoperit cu visine:

Cu un tel, se vor amesteca untul și zahărul, pentru o omogenizare foarte bună. Aceste două ingrediente trebuie să fie la temperatura camerei. Se vor adăuga lingurița cu sare și esența de vanilie. Făina amestecată cu praful de copt se vor adăuga în ploaie. Se va adăuga treptat și din lapte (laptele - la temperatura camerei). Făina și laptele se vor adăuga alternativ. După incorporarea completă a tuturor ingredientelor, compoziția se va turna într-o tavă tapetată cu ulei și făină. Se va scutura tava pentru a nivela uniform compoziția. Vișinele se vor așeza deasupra compoziției.
Pentru 50-60 minute, se va lăsa tava în cuptor. Testul cu scobitoarea va fi util spre final. Se poate decora cu glazură de ciocolată sau după preferință.



Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec pufos acoperit cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu lapte de cocos și gem de afine (de post)