Pasca cu ciocolata

de divainbucatarie in Dulciuri, 15 Apr 2011 | 14623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g aluat de cozonac (reteta aici)
  • 500 g branza de vaci
  • 2 linguri cacao
  • 4 oua
  • 100 g ciocolata topita
  • 200 g smantana dulce pentru frisca
  • 20 g budinca de vanilie
  • 150 g zahar
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu ciocolata:

Intindem aluatul de cozonac in forma tapetata cu hartie de copt. Mixam branza de vaci cu galbenusuri, zahar, esenta de vanilie, budinca de vanilie si cacao.Adaugam smantana dulce mixata pana devine frisca tare si albusurile spuma tare. Amestecam usor si apoi turnam peste aluat. Coacem pasca in cuptorul preancalzit la 180°C cam 50-60 minute. O lasam sa se raceasca, o punem cateva ore la frigider (eu am lasat peste noapte), apoi o scoatem din forma.

Nu-i asa ca arata minunat? Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Duchesse cu ciocolata