Anul acesta am vrut sa fac o altfeli de pasca decat cea din anul precedent "Pasca cu branza fara aluat".Aceasta e rapida,delicioasa,fina si cu putine ingrediente.Am reusit ! Acu ,ca mi- am atins scopul meu,va prezint si voua aceasta reteta minunata, cu mult drag.
Pofta mare si sarbatori fericite!
Incepem cu aluatul, punem toate ingredientele intr-un castron si facem o coca pe care o dam la frigider invelita cu o folie, pentru 35 minute.
Intre timp pregatim umplutura :
Amestecam cu o paleta toate ingredientele ,la urma adaugam ciocolata.
Intindem coca pe o planseta, apoi o punem in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, turnam compozitia si dam la cuptor, preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute.
Se scoate din cuptor si se lasa la racit. Se taie numai atunci, cand pasca este complet racita.
1
In loc de vanilie se poate inlocui cu coaja de lamaie sau rom, dupa preferinte.
2
Se poate orna cu zahar pudra sau fulgi de ciocolata