Mai bune paste ca cele facute de mine nu am mancat Italia .
Pastele se fierb 6-7 minute respectand indicatiile de pe ambalaj .
Caliti ceapa curatata si tocata in ulei , adaugati si muschiuletul feliat, ardeiul Kapia cubulete si rrosiile tocate . Prajiti3-4 min . Nu sarati , in general Afumaturile sunt sarate suficient , mai ales vara .
Serviti parpadellele cu muschiuleti asezonate cu busuioc verde , piper si parmezan .
1
Cand scurgeti pastele lasati putin lichid [100 ml ]care cu restul ingredientelor va forma un sos . Pontul acesta l-am invatat de la vecina ce lucreaza vara in bucatarie in Italia .
2
Nu e nevoie sa clatiti pastele daca le-ati fiert in suficienta apa sarata in care ati pus o lingura de ulei . In ziua de azi pastele de grau dur sunt de calitate nu asa fainose .
3
Farfuria in care serviti de preferinta ar trebui incalzita , presarat pe ea parmezan , apoi incepeti sa puneti pastele , carnea[ sosul ] , incheiati tot cu parmezan deasupra .