Parmesan lollipops

de Oana in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2012 | 4411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr parmesan ras
  • jumatate de lingurita de seminte de susan
  • jumatate de lingurita de seminte de mac
  • jumatate de lingurita de seminte de in
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parmesan lollipops:

Se amesteca parmesanul ras cu semintele. Se pune o hartie de copt intr-o tava iar cu ajutorul unui inel- eu am confectionat unul de hartie- se formeaza cercuri din acest amestec. Din betioare de bambus se formeaza cozile acadelelor si se presara putin parmesan si peste betisor, sa nu se desprinda. Se coc cateva minute la foc mediu, pana se rumenesc usor. Se lasa putin in tava la racit si apoi se desprind usor, cu o spatula si se servesc cu supa crema de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parmesan lollipops" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu mozzarella si parmezan