De la mama mea draga stiu aceasta reteta .
Sunt gustoase si hranitoare parjoalele si merita sa incercati .
Amestecam carnea tocata cu usturoiul pisat , piper , sare si vegeta dupa gust si 2 oua .
Curatam ceapa , o taiem marunt si o calim putin in ulei pe urma o lasam la racit .
Cand ceapa este racita o amestecam cu carnea tocata si formam parjoalele de marimea dorita si le dam prin faina alba .
Punem uleiul intr-o tigaie la incins .
Spargem cele 5 oua punem condimentele si 2 linguri faina si le batem bine cu telul pana se formeaza o coca uniforma .
Parjoalele date prin faina alba se dau si prin coca si se pun la prajit .
Le prajim pe ambele parti si le scoatem pe un servetel absorbant .
Se servesc calde cu cartofi pai sau ce garnitura doriti .
Pofta buna !!!
1
se pot sevi si cu piure de cartofi si sos de rosii
2
parjoalele sunt tare bune si cu mazare scazuta