Parjoale (2)

de COSTEO in Vita, 14 Sep 2013 | 4079 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne vita
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia
  • 1 capatana usturoi
  • 3 felii paine muiata
  • 2 oua(1 de gaina,1 de curca)
  • 4 linguri faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale (2):

Carnea se spala, se zvanta si se taie bucati. Morcovul si cartofii se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in ulei cu putina apa. Carnea, legumele, ceapa se trec prin masina de tocat. In compozitia rezultata se adauga 2 oua batute spuma, usturoi pisat, piper, sare, cimbru, painea inmuiata si faina. Se amesteca componentele pana ce devin o pasta omogena.din care se portioneaza parjoale, de marimea unui ou care se trec prin pesmet si se prajesc in uleiul infierbantat pe ambele parti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

14.09.2013, 19:25

Rocsi 1

14.09.2013, 20:29

Sunt absolut delicioase. Vad ca si tu ai lingura zambitoare cum are Cleme

laura_n 1

14.09.2013, 21:02

buuneee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]