Parfe de nescafe

de MotanLaOale in Dulciuri, 2 Mai 2011 | 10009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300ml frisca lichida
  • 2 linguri nescafe
  • 50g ciocolata cu lapte
  • 2 plicuri  zahar vanilat
  • esenta rom
  • 1 lingura zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfe de nescafe:

Ciocolata se topeste impreuna cu 30ml de frisca lichida in cuptorul cu microunde si se lasa la racit.

Se bate frisca bine.

Se adauga nesul, zaharul, zaharul vanilat, esenta de rom si ciocolata racita si se omogenizeaza bine.

Se pune intr-o caserola si se introduce in congelator pentru cel putin 12 ore.

Se scoate din caserola, se portioneaza si se orneaza dupa preferinta.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe de nescafe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

MotanLaOale 1

08.08.2011, 08:13

Dya Daniela Andrei 1

19.05.2013, 21:43

Cand eram insarcinata obisnuiam sa mananc cate unul maaaare de vanilie si un altul de ciocolata (dar nu deodata, ca erau mari tare,,, si ma luptam sa termin macar unul )

MotanLaOale 1

19.05.2013, 22:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu cafea