Paratha sau paine plata foietajata preparata la tigaie

de Merisor in Piine, 12 Feb 2018 | 4341 vizualizari

COMENTARII (22)

Constelatialeu 1

12.02.2018, 12:29

te-ai cam zgarcit la parmezan....)

Rahela Velicu 1

12.02.2018, 12:35

Super!

Merisor 1

12.02.2018, 12:40

Păi e cam scump, Cleme )))

Merisor 1

12.02.2018, 12:40

Rahela

mihaelar63 1

12.02.2018, 12:54

Interesanta reteta !!!! Asa ceva ne prepara mama de post doar din faina , apa si putin ulei pentru prajit . Chiar nu stiu reteta cum se face . Si dupa cum se vede nu sunt indianca

Constelatialeu 1

12.02.2018, 13:03

E scump, da bun.....

diaconta 1

12.02.2018, 13:10

tata ne facea ceva asemenator,de post,le ziceam ritase.tare bune mai erau

dantes 1

12.02.2018, 13:47

Interesanta

Merisor 1

12.02.2018, 13:48

Multumesc, tuturor!

Ina 1

12.02.2018, 14:04

Interesantă Ai făcut-o la Bușteni?

Merisor 1

12.02.2018, 14:13

Ina nuuuu, e veche ))) Dar o fac pentru Păltiniș.

Ela68 1

12.02.2018, 15:37

ai impletit ceva, nu gluma !

Merisor 1

12.02.2018, 16:12

Am facut-o in doua feluri. Destul de usor, nu sunt impletituri

elucubratiiculinare 1

12.02.2018, 16:18

ce interesant

Lau 1

12.02.2018, 18:31

fain

RODIMUR 1

12.02.2018, 18:47

Cred că este foarte bună, la tigaie...!

Merisor 1

12.02.2018, 20:02

Mulțumesc, dragilor! Chiar bune sunt aceste pâinici!

MotanLaOale 1

12.02.2018, 20:19

buna buna

Adi 1

12.02.2018, 21:57

Foarte buna!

Rocsi 1

13.02.2018, 19:36

Ce minunate sunt, dar cat de bune or fi!

RuxyRux 1

13.02.2018, 19:47

Arata minunat!

xana 1

14.02.2018, 23:36

Eu le fac cu ceapa, sunt super bune. Neaparat o sa incerc si varianta cu parmezan, arata foarte bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Challah, paine evreiasca