Se decojesc perele.
Se pune vinul la fiert, se adauga 3 linguri de zahar, stelutele de anason si se lasa sa fiarba, dupa care se introduc perele si se lasa sa fiarba, pana sunt patrunse.
Intr-o tigaie caramelizam 4-5 linguri de zahar, cand acesta incepe sa se lege putin cautam sa facem diferite aranjamente din zahar ars, cu care vom decora desertul nostru.
Vom trece sa pregatim frisca: laptele la temperatura camerei se adauga peste praful de frisca, adaugam inca 2 linguri de zahar pudra si incepem amestecarea ingredientelor.
Dupa cateva minute cand deja frisca incepe sa se lege adaugam si 1 pliculet de intaritor de frisca.
Luam wafele, le ungem cu crema de ciocolata, adaugam para fiarta in vin, ormam cu frisca, presaram menta tocata, radem ciocolata alba si neagra deasupra perei si adaugam aranjamentul din zahar ars.
Ceva usor de realizat si racoritor. Vom simti o multitudine de arome de la pere, menta, ciocolata si frisca.
Pofta Buna.