Paprikas de cartofi noi

de adela1981 in Mancaruri de legume, 21 Iul 2012 | 2956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite de paprika
  • sare, piper
  • 20 -30 gr faina
  • 150 ml smantana
  • 25% patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas de cartofi noi:

Curatam cartofi  si ceapa, ii spalam si taiem dupa preferinta, ai mei fiind mai mici i-am taiat in 4, ceapa am tocat-o marunt. Calim ceapa in 2 linguri de ulei, pana ce devine sticloasa. Adaugam cartofii, apoi condimentam cu sare, piper si paprika. Turnam apa sa cuprinda bine cartofii, apoi lasam sa fiarba. Dupa ce au fiert cartofii, si a scazut  zeama,  se toarna putina apa ( doar daca este cazul). Faina se amesteca cu smantana, si se ia putina zeama , se amesteca, apoi se toarna in cratita. Se amesteca si se lasa sa dea in clocot. Se presara patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

iry-gabriela 1

22.07.2012, 11:10

interesanta si chear buna

Sim0na 1

22.07.2012, 13:49

buna trebuie sa fie...

Lau 1

22.07.2012, 14:01

arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paprikas de ceafa afumata