Papricas de pui cu galuste de faina - reteta traditionala de familie

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 5 Noi 2010 | 34294 vizualizari

COMENTARII (12)

Miha 1

05.11.2010, 14:02

saru-mana pentru masa!

Pasiune pentru bucatarie 1

05.11.2010, 14:12

sa-ti fie de bine miha,a fost bun?

Corinuta 1

05.11.2010, 14:40

bun!

epurasha2bb 1

05.11.2010, 14:44

super bun si gustos!5f!

lia maria 1

05.11.2010, 15:24

wawnu am mai mancat asa ceva din copilarie

Pasiune pentru bucatarie 1

05.11.2010, 15:28

asa e fetelor,e bun rau papricasul asta

ionix 1

05.11.2010, 15:39

n-am facut pana acum... il pun la favorite sa incerc

nadina73 1

06.11.2010, 03:57

super ce bine aratavreau si las

mihaelar63 1

06.11.2010, 12:01

cum de ghicesti tot ce-mi place

Pasiune pentru bucatarie 1

06.11.2010, 19:49

poate ca avem aceleasi gusturi,sau poate ca nu exista persoana care sa nu-i plac papricasul

La Ancuta 1

07.11.2010, 17:47

foarte bun

vanilla 1

09.11.2010, 16:24

MA BAG SI EU LA O PORTIE!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu pui si praz-rapid