Papricas de porc cu cartofi noi

de Corinuta in Porc, 28 Iun 2010 | 10484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de porc
  • 1 kg cartofi noi
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie(eu am pus din conserva)
  • 4 linguri ulei
  • cimbru, patrunjel verde
  • chili, boia de ardei
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de porc cu cartofi noi:

Carnea se spala, se sterge si se taie in bucati mici.

Intr-o cratita mare se pune uleiul la incins apoi se adauga carnea si se caleste amestecand din cand in cand. Se adauga o lingurita de cimbru si apa calduta cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba. 

Intre timp se curata si se spala ceapa, morcovul, ardeiul, rosia. Ceapa se taie julien si se pune peste carne. Morcovul, ardeiul si rosia se taie in bucati mari. Se pune si morcovul la fiert.

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi, apoi se pun la fiert in apa cu sare. 

Cand carnea e aproape fiarta se adauga ardeiul si rosia, se condimenteaza cu sare, boia, piper si chili. Dupa inca cinci minute se pun deasupra cartofii, se amesteca si se mai lasa sa dea in cateva clocote.

Desupra se presara patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de porc cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale ca la mama