Cui nu ii place papricasul? Mie da, de orice animal si cu o bucatica de mamaliga alaturi.
Taiem carnea in bucati mai mici. O asezam intr-un vas cu capac si adauam peste ea vinul, piper, foi de dafin si cimbru..Acoperim vasul si il lasam la frigider 12-24 ore, avand grija sa amestecam in vas din cand in cand. Scurgem carnea intr-o sita, pastrand zeama. Tocam ceapa fin si dam rosiile pe razatoare. In uleiul incins punem ceapa si cand aceasta incepe sa se inmoaie adaugam carnea.O lasam pana isi schimba culoarea, apoi adaugam zeama scursa. Fierbem la foc mic pana carnea este moale. Daca este nevoie adaugam cate putina apa calda. Cand carnea este moale adaugam boiaua de ardei, omogenizam, apoi adaugam rosiile, sare si piper dupa gust.Fierbem pana sosul este legat, apoi adaugam smantana. Dam cateva clocote si oprim focul. Servim fierbinte cu mamaliga.