M-am inspirat dupa ouale Benedict,pentru ca imi place foarte mult,am inlocuit ouale in camasa cu papara din flori de dovlecei,a iesit o minunatie,foarte buna,va prezint ideea mea,sper sa va placa.
Simplu si rapid.
Punem florile curatate la fiert, apoi le scoatem cu o paleta, le punem intr-o tigaie incapatoare si cu un ou amestecam bine. Stropim cu ulei de masline si condimentam cu sare, nucsoara, piper. Pregatim si baconul intr-o tigaie cateva minute pana se inroseste bine. Punem si jumatate de chifla intr-o alta tigaie cu gratar si lasam la incalzit cateva minute.
Asezam in farfurie chifla incalzita bine, apoi feliile de bacon, apoi papara de flori de dovlecei, maioneza sau sos olandez, facut dintr-un galbenus de ou amestecat pe bain marie cu ulei de floarea soarelui, smantana sau unt, sare, piper, nucsoara si maioneza o lingurita. Devine o crema foarte gustoasa. O rosie mica ca ornament si frunze de busuioc.
Foarte bun!