Panzanella

de Anett in Salate, 2 Aug 2014 | 6298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de paine
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • 150 gr branza feta
  • 100 gr masline
  • 2 linguri otet balsamic
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panzanella:

Se taie painea in cubulete, se aseaza intr-o tava si se pune ulei de masline si sare peste ele.

Se pune in cuptor pentru circa 20 de minute.

Intre timp se spala si curata legumele, apoi se taie in bucatele si se pun intr-un castron.

Taiem si branza feta in cubulete mici si se adauga la legume.

Pentru sos amestecam uleiul de masline cu otetul balsamic, se mai adauga si sare si piper dupa gust. Se toarna peste legumele.

Se serveste cu painea prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panzanella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bya Ralu 1

02.08.2014, 21:43

buna

babi5 1

02.08.2014, 21:45

Panacris 1

13.08.2014, 17:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]