Panna Cotta " Pasiune"

de RuxyRux in Dulciuri, 18 Noi 2010 | 4169 vizualizari

 

Un desert ce iti incanta simturile...cu pasiune!

 

INGREDIENTE

  • 1 pliculet gelatina pudra
  • 60 ml lapte rece
  • 540 ml frisca lichida
  • 60 gr zahar pudra
  • 1 esenta vanilie  
  • pentru sos:
  • 1 rodie
  • 3 buc.fructul pasiunii
  • sucul de la doua portocale
  • seminte de rodie pentru decor
  • vanilie
  • 3 -4 linguri zahar brun
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta " Pasiune":

1. Ungeti cu unt 4 cupe in care veti face panna cotta

2. Amestecati gelatina cu laptele lasati 5 minute sa se dizolve bine

3. Intre timp, amestecati frisca lichida cu zaharul pudra si puneti pe foc la incalzit... Atentie!...Nu aduceti in punctul de fierbere...e suficient sa incalziti bine, sa amestecati si sa dizolvati bine zaharul. Adaugati vanilia, apoi gelatina . Turnati in cupe si dati doua ore la frigider.

Sosul:

Sucul de portocale se pune pe foc intr-un ibric, se adauga si cel de rodie, zaharul, vanilia si se incalzeste usor astfel incat sa dizolvati zaharul. Adaugati fructul pasiunii. Luati de pe foc( nu fierbeti). Ornati panna cotta cu seminte de rodii si turnati sosul dupa dorinta!

Si...aveti grija...acest desert creeaza dependenta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta " Pasiune"" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu fulgi de ovaz si ciocolata