Pangasius cu sote de mazare

de vero_closca in Pangasius, 10 Apr 2010 | 6650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de pangasius
  • 500g mazare gongelata
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 50  ml ulei de masline
  • 100ml supa de legume
  • putina faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu sote de mazare:

se spala si se usuca pestele, se presara cu sare si piper ,se da prin faina si se prajeste in putin ulei de masline pe ambele parti pana devine auriu.

separat,intr-o alta tigaie se pune restul de ulei,cei doi catei de usturoi putin zdrobiti,apoi mazarea si supa de legume. se tine pe foc mic pana scade supa.se servesc fileurile de pangasius cu mazare alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu sote de mazare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

mihaelar63 1

10.04.2010, 15:32

vai ! chiar la peste ma gandeam c-as manca

Bucataras Medi 1

10.04.2010, 17:24

foarte bine arata....................mi-ai facut o mare pofta de peste......................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius pane cu cartofi natur