Pangasius cu sote de mazare

de vero_closca in Pangasius, 10 Apr 2010 | 6207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de pangasius
  • 500g mazare gongelata
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 50  ml ulei de masline
  • 100ml supa de legume
  • putina faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu sote de mazare:

se spala si se usuca pestele, se presara cu sare si piper ,se da prin faina si se prajeste in putin ulei de masline pe ambele parti pana devine auriu.

separat,intr-o alta tigaie se pune restul de ulei,cei doi catei de usturoi putin zdrobiti,apoi mazarea si supa de legume. se tine pe foc mic pana scade supa.se servesc fileurile de pangasius cu mazare alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu sote de mazare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

mihaelar63 1

10.04.2010, 15:32

vai ! chiar la peste ma gandeam c-as manca

Bucataras Medi 1

10.04.2010, 17:24

foarte bine arata....................mi-ai facut o mare pofta de peste......................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele de pangasius