Pangasius cu praz si lime

de susu in Pangasius, 3 Feb 2011 | 4783 vizualizari

 

O reteta incercata de pe tv paprika

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de pangasius
  • 2 capiati rosii 
  • 2 capiati verzi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 3 bucati lime
  • ½ kg praz (atat partea alba cat si verde)
  • Boia dulce
  • curry
  • Piper
  • Ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu praz si lime:

Se taie prazul oblic in bucati potrivite. Pestele bine scurs se presara cu diverse condimente si putin ulei de masline dupa care se tine pentru cateva ore la frigider. Ardeii se taie o parte bucati potrivite si alta parte julien iar ceapa dupa preferinta. Incingem putin ulei de masline si calim ceapa dupa care adaugam prazul usor desfacut si ardeii. Dupa ce le-am calit bine adaugam pestele taiat si potrivim de condimente. Inainte de a inchide focul stoarcem zeama de lime dupa gust. Rezultatul este unul surprinzator, pe noi ne-a incantat combinatia de praz, peste si zeama de lime

 

TIPS-URI

1

A nu se inlocui cu lamaile obisnuite

2

Legumele trebuiesc calite "al dente"

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu praz si lime" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (5)

LUK 1

03.02.2011, 23:34

foarte bine arata..

mamaieelena 1

04.02.2011, 09:14

super

kamy 1

04.02.2011, 18:08

am auzit multe de rau de acest peste dar tot ramane preferatul meu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]