File de pangasius cu crusta de mustar

de silvi0ara in Pangasius, 18 Mar 2010 | 6278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati file de pangasius proaspat
  • 3 lingurite mustar
  • 2 lingurite maioneza(eu am folosit maioneza de soia)
  • sare si piper
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de masline pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu crusta de mustar:

Se pregateste sosul de mustar astfel:intr-un castronel se amesteca mustarul cu maionaza pana se formeaza o pasta.Cu aceasta pasta se unge pestele.
Se pune hartie de pergament intr-o tava de aragaz,se unge cu ulei de masline,se aseaza pestele,se condimenteaza cu sare si piper si zeama de lamaie,apoi se unge pestele uniform cu sosul de mustar.Se baga in cuptorul incins pentru 30 de minute.Se serveste cu garnitura de cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

ULTIMELE COMENTARII

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu creveţi şi sos de muştar