Pandispan "Pitzi"

de Sasha1 in Prajituri, 12 Iun 2014 | 2937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250 g faina
  • 1 praf de copt
  • 200 g zahar
  • 1 esenta rom
  • 1 sticluta mica colorant alimentar roz
  • dulceata de gutui (dulceata dupa preferinta)
  • miere
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan "Pitzi":

Separam albusurile de galbenusuri, mixam foarte bine albusurile, adaugam in ploaie zaharul, galbenusurile pe rand, faina incorporata cu praful de copt, esenta si colorantul. Dupa ce le-am incorporat bine, asezam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra asezam fructele din dulceata, dam tava la cuptor pentru 15 minute la 170 grade.  Dupa ce s-a racit o glazuram cu miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan "Pitzi"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Televizor