Pandispan cu visine si budinca

de Rocsi in Prajituri, 27 Iun 2010 | 7210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 100 gr unt
  • 9 linguri faina
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf de copt
  • visine
  • 1 praf budinca cu gust de frisca
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • ciocolata pentru ornat
  • cativa miezi de nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine si budinca:

Ouale se bat spuma cu zaharul,care se pune treptat.

peste ouale batute se pune untul cubulete,dar sa nu fie rece de la frigider.

se bate bine spuma.

se adauga esenta de vanilie si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.

la urma se pune faina treptat.

intr-o tava rotunda,detasabila,care se unge cu putina margarina,se pune hartie de copt si se toarna compozitia in tava.

se scot samburii la visine,si se tavalesc prin putina faina alba.

acestea se pun peste compozitie una langa alta.

tava se da in cuptorul incins,pana ce pandispanul este copt.

cand e gata se scoate din cuptor si se lasa la racit.

cand e putin caldut pandispanul se face budinca conform instructiunilor de pe plic.

acesta se toarna fierbinte uniform,pe toata suprafata pandispanului.

lasam sa se racoreasca.

la urma se decoreaza cu ciocolata rasa si miezi de nuca sau cu orice mai doriti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine si budinca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Kinder