Pandispan cu visine

de trifadalia in Dulciuri, 18 Iun 2018 | 3638 vizualizari

 

Daca tot este sezonul acestor minunate fructe atunci sa fie desertul cu visine in voga si la Bucataras.

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 4 linguri de ulei
  • 10 linguri de faina
  • 2 plicuri de zahar vaniliat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • un praf de sare
  • 1 kg de visine
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Se spala visinele, se scot samburii si se lasa sa se scurga.

Se bat bine spuma albusurile de la oua, se adauga zaharul apoi se bat in continuare pana spuma se intareste. Peste ele se adauga treptat cate un galbenus de ou, zaharul vaniliat, praful de sare si coaja razuita de la lamaie.

Se adauga jumatate din faina amestecand usor de jos in sus, uleiul si cealalta jumatate de faina.

Se tapeteaza tava cu ulei si faina sau cu hartie de copt.

Se toarna compozitia in tava iar visinele care s-au scurs se pun bucata cu bucata in pandispan, apoi tava se da la cuptor pentru 25 minute la 180 de grade.

 

TIPS-URI

1

Se incepe cu desfacutul visinelor de samburi si se lasa la scurs. Deabia dupa aceea se trece la pregatirea pandispanului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu visine