Pandispan cu visine

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 2 Mai 2015 | 6617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri ulei
  • 2 cani de zahar
  • 8 linguri de apa
  • 2 cani faina
  • 3-4 linguri cacao
  • 300 g visine fara samburi
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Separam albusurile de galbenusuri. Punem pe foc zaharul cu apa, lasam sa fiarba pana se face un sirop. Albusurule se bat spuma. Se aduga treptata siropul  fierbinte. Galbenusurile se freaca cu uleiul, apoi se adauga peste albusuri. Adaugam faina  amestecand usor.

Un sfert din compozitie il  amestecam cu 3-4 linguri de cacao. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, apoi compozitia cu cacao. Cu coada unei lingurite amestecam putin cele doua compozitii.

Deasupra aruncam din lol in loc visinele. Introducem in cuptorul preincalzit. Facem testul cu scobitoarea. Cand este rece radem ciocolata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake la rece