Pandispan cu crema de frisca.

de gaby_duceag in Prajituri, 21 Apr 2011 | 13186 vizualizari

 

La multi ani, Mircea! Sa fii sanatos si fericit, sa ai parte de tot ce-ti doresti. O imbratisare calda >:D<

La multi ani, Lia! Sa te bucuri de toti cei dragi tie. Aniversare frumoasa cu bucate alese. Un pup mare, mare! :-*
o melodie pentru amandoi http://www.youtube.com/watch?v=VlJD1x5cBhM

 

INGREDIENTE

Pandispan

  • 4 oua
  • un pahar faina
  • un pahar zahar
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri cacao
  • un varf cutit sare

Crema

  • 200 gr unt
  • 200 ml frisca
  • 100 gr zahar pudra
  • o esenta vanilie
  • un varf cutit sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu crema de frisca.:


Separam albusurile de galbenusuri.
Mixam albusurile spuma adaugand zaharul treptat si mixam pana la diluarea completa a cristalelor.
Adaugam usor galbenusurile apoi faina in ploaie, cacaua , praful de sare si uleiul la sfarsit.

Coacem la foc mic, intr-o forma tapetata cu ulei si faina (faina doar pe fundul formei), pt aprox 35-40 min.

Mixam frisca.
Untul la temperatura camerei il taiem cubulete, il mixam spuma impreuna cu zaharul si apoi incorporam lingura cu lingura frisca.
La final adaugam esenta.

Cand s-a racit blatul il taiem si umplem cu crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu crema de frisca." nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarte cu visine