Pandispan cu crema de frisca.

de gaby_duceag in Prajituri, 21 Apr 2011 | 12904 vizualizari

 

La multi ani, Mircea! Sa fii sanatos si fericit, sa ai parte de tot ce-ti doresti. O imbratisare calda >:D<

La multi ani, Lia! Sa te bucuri de toti cei dragi tie. Aniversare frumoasa cu bucate alese. Un pup mare, mare! :-*
o melodie pentru amandoi http://www.youtube.com/watch?v=VlJD1x5cBhM

 

INGREDIENTE

Pandispan

  • 4 oua
  • un pahar faina
  • un pahar zahar
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri cacao
  • un varf cutit sare

Crema

  • 200 gr unt
  • 200 ml frisca
  • 100 gr zahar pudra
  • o esenta vanilie
  • un varf cutit sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu crema de frisca.:


Separam albusurile de galbenusuri.
Mixam albusurile spuma adaugand zaharul treptat si mixam pana la diluarea completa a cristalelor.
Adaugam usor galbenusurile apoi faina in ploaie, cacaua , praful de sare si uleiul la sfarsit.

Coacem la foc mic, intr-o forma tapetata cu ulei si faina (faina doar pe fundul formei), pt aprox 35-40 min.

Mixam frisca.
Untul la temperatura camerei il taiem cubulete, il mixam spuma impreuna cu zaharul si apoi incorporam lingura cu lingura frisca.
La final adaugam esenta.

Cand s-a racit blatul il taiem si umplem cu crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu crema de frisca." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Televizor