Pandispan cu crema de frisca.

de gaby_duceag in Prajituri, 21 Apr 2011 | 12925 vizualizari

COMENTARII (33)

aziz 1

21.04.2011, 19:49

Mitinita 1

22.04.2011, 21:33

wow,acu am vazut ca-i cu dedicatie La multi ani Mircea si Lia Mircea,felicitari ca ai facut-o pe Gaby sa imparta cu noi

Iepurasul mustacios
E de Paste generos
Nu-ti lasa cadou in ghete
Are el alte retete
Pasca,oul inrosit,
Mielul fript si un Paste Fericit!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

diaconta 1

23.04.2011, 22:00

Sarbatori cu pace si liniste sufleteasca draga mea sa te bucuri alaturi de familia ta frumoasa

gaby_duceag 1

24.04.2011, 10:33

Multumesc.
Sarbatori frumoase sa aveti si voi!

adry88 1

15.05.2011, 12:46

arata savuros

Angelina_Elena 1

26.05.2012, 16:43

cat de bine arata!

Alina26 1

18.04.2013, 18:20

WOWWW.....minunata!!!!!!!

iry-gabriela 1

18.04.2013, 18:43

arata foarte bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos