Pandispan cu cirese

de - Andreea - in Prajituri, 24 Mai 2014 | 12503 vizualizari

 

Este sezonul cireselor ,a capsunelor....a aromelor :) ... Mi-a placut atit de mult pandispanul cu cirese prezentat de Timi ( Timea) incat am zis ca trebuie sa fac si eu .Se face atit de repede....cu ingrediente putine...Sa spun ca a iesit atit de bun....pufos,aromat....perfect in acest sezon >:D< .Multumesc Timi pentru reteta >:D< .... Trebuie incercat !!! Garantez ;)

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 150 g zahar
  • 150 gr faina alba tip '00'
  • 1\2 plic praf de copt
  • 6 linguri cu ulei de floarea soarelui
  • 200 gr cirese
  • zahar pudra ( optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese:

Spalam ciresele,le rupem codita si le scoatem samburii.

Punem intr-un bol ouale intregi impreuna cu un praf de sare.Mixam la viteza maxima pana ce se deschid usor la culoare.

Adaugam zaharul si mixam in continuare la viteza maxima pana ce ouale devin spuma.

Punem uleiul si mixam ,

Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam la compozitia de oua amestecand usor cu o spatula.

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt ( sau ungem cu unt si tapetam cu faina) .Turnam compozitia si asezam la suprafata ciresele.

Punem tava la cuptorul incalzit in prealabil la 175 grade pentru 20-25 minute.

Scoatem tava din cuptor si lasam pandispanul in tava pana ce se raceste usor.

Dupa plac se poate pudra cu zahar pudra.Feliem si servim ! 

 

TIPS-URI

1

Un sfat bun citit la Timi : cand scoatem prajitura din cuptor sa o lasam la loc cald, ca sa nu se lase blatul.Putem sa il lasam chiar in cuptor cu usa deschisa pentru 5 minute.

2

La fel de bun si aromat este acest pandispan inlocuind ciresele cu visine.

3

Dupa placere puteti mari cantitatea de cirese .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (30)

- Andreea - 1

17.06.2015, 21:16

Laura

- Andreea - 1

17.06.2015, 21:21

Alina ... imi cer scuze de omitere ... 150 gr de zahar am folosit

Laleoz 1

19.07.2015, 12:00

cat zahar? va rog sa modificati cantitatile la aplicatia de pe telefon nu se vad comentariile

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura marmorata cu cirese negre