Pandispan cu caise si biscuiti

de miremirc in Prajituri, 10 Iul 2011 | 7636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana de zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 5 lg faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 20 caise
  • 20 g unt
  • 70 g biscuiti simpli
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu caise si biscuiti:

  Tava (23*31 cm) o ungem cu unt si o tapetam cu biscuitii sfaramati (eu i-am sfaramat cu robotul de bucatarie), apoi asezam jumatati de casie cu miezul in sus; in fiecare jumatate de caisa punem putin unt ; cine doreste prajitura mai dulce poate sa puna pe fiecare caise cate o lingurita de zahar.

  Peste caise turnam blatul : mixam cele 4 oua spuma, adaugam zaharul mixand in continuare, apoi uleiul treptat, iar la sfarsit incorporam faina amestecata cu praful de copt .

 Dam tava la cuptor, la foc potrivit, pana se coace; dupa ce am scos tava , o lasam sa se raceasca , apoi o raturnam pe un platou si o taiem sub ce forma dorim. Eu am ales sa o tai sub forma de romburi.

  Aceasta prajitura se mai poate face cu mere: 6 mere mari le dam pe razatoare , le asezam peste biscuiti; deasupra lor presaram zahar si scortisoara, apoi blatul si dam la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu caise si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu crema mascarpone si zmeura