Pandispan cu cacao - Reteta de baza

de anca_rm in Torturi, 14 Aug 2013 | 17455 vizualizari

 

Pentru ca urmeaza Sf Marie si am in familie doua persoane care poarta acest nume , aseara am facut un pandispan pe care il voi umple abia in aceasta seara . Aceasta este reteta pe care o stiu de la mama, si cu care nu am dat gres pana acum . L-am facut intr-o tava dreptunghiulara mare.
Pentru acest Pandispan cu cacao - Reteta de baza, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: oua, zahar, faina, cacao.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Pandispan cu cacao - Reteta de baza
  • 8 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 2 linguri de apa
  • 8 linguri de faina
  • 2 linguri cacao
  • zahar vaniliat
  • coaja rasa de lamaie ( optional)
  • 1/2 praf de copt
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cacao - Reteta de baza:

Cum se prepara Pandispan cu cacao - Reteta de baza

Pornim cuptorul la 180 grade C si pregatim tava .

Separam albusul de galbenus. Albusurille le batem spuma tare cu sarea si zaharul. Adaugam galbenusurile, le incorporam bine, mai punem coaja rasa de lamaie si daca doriti esente si faina amestecata cu cacao si praful de copt. Amestecam prin rasturnare astfel incat sa nu spargem bulele de aer din albus .

Punem in tava si dam la cuptor. Dupa 20 minute eu recomand testul cu scobitoarea sa vedeti daca este copt .

Se poate umple cu crema preferata .

Poti pregati reteta de Tort cu ciocolata si mascarpone, delicios si ciocolatos sau poti pregati reteta de Amandine, absolut divine.

Iti recomandam si reteta de Prajitura cu crema de cafea.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cacao - Reteta de baza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu frisca