Pandispan aromat, cu glazura de lamaie

de Xandrinne in Prajituri, 24 Aug 2011 | 14754 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 180 g zahar
  • 180 g faina
  • 1 praf de sare
  • coaja rasa de la o lamaie
  • esenta de vanilie
  • 250 g zahar pudra
  • 5 linguri zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan aromat, cu glazura de lamaie:

Am mixat bine ouale cu un praf de sare si cu zaharul, pana si-au marit volumul si s-au deschis la culoare; vreo 20 de minute. Am adaugat apoi coaja rasa de lamaie, esenta si faina. Am incorporat totul, cu miscari usoare, folosind lingura de lemn. Am turnat compozitia in tava dreptunghiulara, tapetata cu hartie de copt si am copt pandispanul, la 180 de grade, circa 35 minute.

Am pregatit glazura: am frecat zaharul pudra cu zeama de lamaie, pana a devenit o pasta omogena.

Glazura am intins-o peste blatul copt si racit.

Am taiat prajitura, romburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan aromat, cu glazura de lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert Prajitura cu foi fragede si crema de cacao si rom, deliciul unei mese reusite