Paleuri....si 4 ani alaturi de bucatarasi

de nadea68 in Dulciuri, 9 Feb 2017 | 6194 vizualizari

COMENTARII (18)

diaconta 1

09.02.2017, 13:03

la multi ani deliciosi alaturi de noi

Bucataras Diana 1

09.02.2017, 13:06

miki_a 1

09.02.2017, 13:09

Bune paleurile tale! La cât mai mulți ani frumoși și delicioși alături de familia Bucătăraș!

MotanLaOale 1

09.02.2017, 13:47

La multi ani alaturi de noi!

Bucataras 1

09.02.2017, 14:07

Inca o data la multi ani!

Andra_Constantinescu 1

09.02.2017, 14:11

Foarte bune! La multi ani!

RuxyRux 1

09.02.2017, 15:18

Minunate...felicitari draga Nadea!

Bya Ralu 1

09.02.2017, 15:24

bune ,la multi ani

Constelatialeu 1

09.02.2017, 15:27

La cati mai multi ani si retete !

madi_marin 1

09.02.2017, 17:58

La multi ani! imi plac paleurile, sunt delicioase!

mirela0911 1

09.02.2017, 18:35

La mulți ani! Sunt tare bune!

nadea68 1

09.02.2017, 19:58

Paleurile sunt fursecurile mele preferite

Bunica 1

09.02.2017, 20:31

La mulți ani!

Merisor 1

09.02.2017, 20:58

La mulți ani, Nadea, alături de bucătărași drăgălași! Paleurile sper să ajungă pentru fiecare, dacă nu, mai faci o tură

dantes 1

10.02.2017, 08:43

La multi ani!

Gherca Daniela 1

10.02.2017, 17:57

Rocsi 1

10.02.2017, 20:34

Sunt niste prajiturele absolut delicioase! La multi ani frumosi!

nadea68 1

11.02.2017, 14:13

Multumesc di suflet

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piscoturi