Painici cu scortisoara

de luminita20_2006 in Piine, 29 Noi 2010 | 3681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 50 gr drojdie
  • 25 gr zahar
  • sare
  • -200 ml lapte
  • -2 oua
  • -100 ml ulei
  • Umplutura
  • -200 gr zahar
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu scortisoara:

Se topeste drojdia cu un pic de zahar si lapte caldut. Se cerne faina se pune intr-un vas se face o fantana in mijloc se pune laptele sarea drojdia topita, uleiul sau untul topit si zaharul se framnata aluatul apoi se lasa la dospit. 1 h.

Dupa ce a crescut aluatul se imparte in patru se intinde ficare parte o foaie de grosimea 3-5 mm se presoara zahar cu scortisoara se ruleaza se taie bucati de-alungul de 2-3 cm se prinde o un capat se lasa in tava sa creasca 40 min se dau la cuptor incins in prealabil timp de 25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

giuliana 1

30.11.2010, 10:07

superbe

Rocsi 1

30.11.2010, 10:59

ah iau una..nu ma las

luminita20_2006 1

30.11.2010, 19:09

da...mai pun una fetelor a nu ametiti cand va uitati la poza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu tarate si seminte