Paine umpluta cu branza

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2013 | 6531 vizualizari

 

Este ideala pentru un aperitiv cald...

 

INGREDIENTE

  • 1 paine de casa rotunda de marime potrivita
  • 250 gr cascaval(razuit)
  • 3 linguri maioneza
  • 1/2 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 1 carnat afumat (mic)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine umpluta cu branza:

- Taiem un capac la paine deasupra si scobim interiorul.

-Pregatim umplutura. Razuim cascavalul  si adaugam carnatul tocat ff marunt, ceapa razuita, usturoiul pisat, sare, piper, maioneza si patrunjel verde tocat fin. 

- Umplem painea si se da la cuptor .Cand branza devine rumena si se topeste, e gata (cca 15 min). Se serveste cu lingurita pe paine prajita sau cu paine proaspata.

 

TIPS-URI

1

Este bine sa se dea la cuptor imediat inainte de a fi servita, sa ie fierbinte cand ajunge la masa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu mix de legume, carne si cascaval