Paine semi

de Sidy in Piine, 23 Mai 2010 | 6186 vizualizari

 

Ma sa va arat care este painea ce o fac eu de obicei, in masinuta mea de paine...

 

INGREDIENTE

  • 3 3/4 masuri faina alba
  • 1 masura faina neagra
  • 300 ml apa calduta
  • 1 1/2 lingura sare
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura zahar
  • 1 plic drojdie uscata(7 g)
  • 3 linguri lapte praf -
  • In imagine se poate vedea masura( cea din stanga, mai mica) si lingura , din dotarea masinii de paine, pe care le-am folosit.
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine semi:

Painea am facut-o la masina de paine si am pus ingredientele in urmatoarea ordine:
- apa
- sarea
- laptele praf
- uleiul
- faina
- drojdia
- zaharul

Am programat masina pe programul de paine frantuzeasca FRENCH si...am asteptat sa miroase a paine copata, in casa....
Este un miros imbietor !
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine semi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ela 1

25.05.2010, 09:32

Bucataras este UN EL nu o ea

gaby_duceag 1

25.05.2010, 09:36

Furnicuti 1

07.06.2010, 12:33

Eu pun ceva mai putina apa, si restul lapte dulce, in retetele cu lapte praf. Intr-avevar masina de paine este o investitie care merita facuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Colac decorativ cu seminte