Paine semi

de Sidy in Piine, 23 Mai 2010 | 6189 vizualizari

COMENTARII (10)

Rocsi 1

23.05.2010, 18:34

Ina 1

23.05.2010, 18:36

am vrut sa-mi iau si eu masina de paine, dar daca am vazut ca imi iese framantata de mine, am renuntat Arata super, painica ta!

madi_marin 1

23.05.2010, 18:38

cu lapte praf nu am facut niciodata paine... si eu o fac tot la masina....

nadina73 1

23.05.2010, 21:25

si eu mai pun madi uneori e buna,super arata bine sidy 5 furcu

Sidy 1

24.05.2010, 08:57

Multumesc frumos de aprecieri !
Madi daca pui lapte praf nu se sfarma asa de tare....

Bucataras 1

24.05.2010, 10:38

Ce masina ai, Moulinex XXL ?

Sidy 1

25.05.2010, 08:09

Nu draga mea !Este ea XXL o cheama NIMBUSZ si nu as da-o pe nici o alta masina de firma...

ela 1

25.05.2010, 09:32

Bucataras este UN EL nu o ea

gaby_duceag 1

25.05.2010, 09:36

Furnicuti 1

07.06.2010, 12:33

Eu pun ceva mai putina apa, si restul lapte dulce, in retetele cu lapte praf. Intr-avevar masina de paine este o investitie care merita facuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine poloneza de secara