Pregatim maiaua: Sfarmam drojdia,o amestecam cu zaharul si 100 ml apa calduta(din cele 340 ml),o lasam pana incepe sa dospeasca. Cernem faina intr-un bol,in mijloc turnam maiaua,pe margine punem uleiul,sarea si restul de apa. Amestecam compozitia cu o lingura de lemn,doar cat sa se amestece ingredientele. Ungem bine un bol cu ulei de masline si punem aluatul,acoperindu-l cu folie alimentara(daca aveti o forma cu capac e si mai bine). Lasam aluatul de azi pana maine la aceeasi ora in frigider(cel putin 12 ore) A doua zi,punem aluatul pe masa stropita din belsug cu faina,ne infainam si mainele si aplatizam usor aluatul in forma de cerc. Aducem marginile,rand pe rand spre mijloc,dupa care pregatim un prosop curat,pe care presaram din nou faina din belsug,punem aluatul cu cu partea de jos in sus si il acoperim cu marginile prosopului,lasandu-l la temperatura camerei cca 30 de minute. Incingem cuptorul la 250°C si inainte cu 5 minute sa bagam paine la cuptor,punem vasul de copt sa se incalzeasca. Ar fi de preferat,sa se foloseasca o oala cu capac in care sa coacem painea,pe care o punem usor exact in poztia in care o luam de pe prosop. Coacem painea aproximativ 30 de minute cu capacul,dupa care il indepartam si o mai lasam pana se rumeneste frumos. O lasam la racit dupa care o putem taia