Paine neframantata

de mimmi in Piine, 29 Ian 2012 | 6126 vizualizari

COMENTARII (16)

Mitinita 1

29.01.2012, 17:10

e no knead bread? am mai facut si eu,acuma m-a apucat boala cu maia salbatica arata tare bine

mimmi 1

29.01.2012, 17:12

da da e no knead bread,e dementiala ! Te pup !

Mitinita 1

29.01.2012, 17:14

chiar e buna,dar am auzit atatea despre sourdough,cea cu maia facuta in casa,ca a trebuit sa o incerc si eu. Acuma e maia la "cultivat"

ionela2682 1

29.01.2012, 17:24

Am intrat sa vad ce este aia paine neframantata..si -mi place!!

Rocsi 1

29.01.2012, 18:39

Angelina_Elena 1

29.01.2012, 18:47

ce frumoasa este

iry-gabriela 1

29.01.2012, 20:19

diaconta 1

29.01.2012, 20:39

minunata

silvi0ara 1

29.01.2012, 20:57

kamy 1

29.01.2012, 21:24

am facut si eu,dar mult mai simplu

Bunica 1

29.01.2012, 23:20

Foarte interesant !

Lau 1

30.01.2012, 08:34

arata bine

anomisana 1

30.01.2012, 13:33

Pâinica făcută acasă este cea mai bună. Iar asta arată foarte bine. Vreau şi eu o feliuţă.

MotanLaOale 1

30.01.2012, 16:00

RuxyRux 1

30.01.2012, 19:21

La Muuulti Ani si multa sanatate Mimmi! Painica arata grozav!

mimmi 1

31.01.2012, 19:39

Multumesc !!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Impletituri sarate