Ce textura are painea facuta la slow cooker? Suuuper faina! Trebuie sa incerci si tu! e pufoasa si aerata, atat de buna proaspata! Am facut paine la slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 l Digital.
MOD DE PREPARARE RETETA Paine impletita cu mix de seminte la slow cooker Crock-Pot 4,7 l Digital:
In apa calda pune drojdia, zaharul si 2 linguri de faina.
Amesteca bine si lasa sa creasca 10-15 minute intr-un loc cald.
Pune faina in bolul unui robot de bucatarie, adauga sarea si mixul de seminte si amesteca bine.
Adauga maiaua crescuta si framanta la viteza cea mai mica pentru 5 minute.
Adauga apoi treptat uleiul si mai framanta inca 5 minute, pana aluatul nu se mai lipeste de bol si devine elastic.
Imparte aluatul in doua si formeaza doua rulouri, pe care le rasucesti apoi intre ele.
Formeaza o paine rotunda si pune-o in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital, pe hartie de copt.
Acopera vasul cu un prosop curat si lasa painea la crescut o ora, intr-un loc cald si ferit de curent.
Pune apoi vasul in aparat si seteaza modul High pentru 2 ore.
Cand programul s-a terminat, optional, poti pune vasul in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pe functia grill, pentru 5 minute pentru a rumeni painea deasupra.
Scoate painea apoi din vas si las-o sa se raceasca pe un gratar.
Taie painea doar dupa ce s-a racit complet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine impletita cu mix de seminte la slow cooker Crock-Pot 4,7 l Digital" nu uita sa-i faci un review.