M-am inspirat de la Jamila.
A ieșit delicioasa, pufoasa si aromata.
Cernem faina, punem sarea si drojdia si amestecam.
Facem o adancitura si adaugam ouale si laptele caldut, amestecând usor. Incorporam uleiul si framantam un aluat elastic si nelipicios.
Lasam aluatul sa creasca, la loc caldut, pana isi dublează volumul, acoperit cu un prosop.
Dupa ce a crescut aluatul, il impartim in 2 jumatati si fiecare jumatate in 3 buc.
Luam o bila de aluat si intindem un sul. Procedem la fel si cu cealalta bucata de aluat.
Luam 3 suluri, le unim capetele și impletim.
Procedem la fel si cu celelalte suluri de aluat.
Punem painea in tava tapetata cu hartie de copt si o mai lasa sa creasca 10 min.
Dupa cele 10 minute, ungem painea cu ou, presaram seminte de susan si coacem painea, la foc mediu, 30 minute.
Pofta buna!