Paine din secara cu masline Kalamata, coaja de lamaie si herbes de Provence

de Lia_ in Piine, 18 Sep 2013 | 5774 vizualizari

COMENTARII (11)

Corinuta 1

18.09.2013, 21:09

Ai de mine, pot sa fiu prima care gusta? Ca imi place tot ce-ai pus acolo! O sa trec mai incolo sa o citesc ca ai scris o poveste lunga tare!

portiadelumina 1

18.09.2013, 21:13

Lia, oricum arată minunat, chiar dacă tu zici în introducere că nu ai respectat totul ca în original.
Evident că n-am ajuns la nivelul de a găti eu aşa ceva, dar indicaţia de la final, cea cu prăjitul, tartinatul cu brânză de capră şi ulei, mi-a rămas în minte. Dacă nu dorm la noapte o să mă ai pe conştiinţă
Super!

Merisor 1

18.09.2013, 21:13

Cat de bine arata!
Si ce mult ai scris!

diaconta 1

18.09.2013, 21:18

Te felicit pentru munca depusa si pentru reteta elaborata eu chiar nu as avea rabdare dar parca as gusta un coltuc de la tine cu branza si rosii

RuxyRux 1

18.09.2013, 21:18

Oricum cred ca e foarte gustoasa si fara maia...nu m-am invrednicit nici eu sa fac maia, desi stiu blogul ei de la inceputuri ...plus ca am si o mica retinere cu maiaua, de care posibil sa scap candva...si apoi o voi proba...imi place mult painea asta rustica si ma bucur tare mult ca si la noi in Bucuresti avem de unde sa o cumparam...sanatoasa, cu maia si foarte foarte gustoasa...numai ca a doua zi devine taricica, nu are foarte mult miez ci mai mult gaurele in rest e o alegere excelenta Arata grozav painica ta draga mea!

Lia_ 1

18.09.2013, 21:26

fetelor visam demult sa incerc si eu o paine ca asta dar data viitoare n-o s-o mai umplu cu ceva, vreau sa ma lamuresc asupra gustului

Padre

ruxy, pai tocmai, ca eu as fi vrut-o mai gaurita. iar pe a doua zi voi vedea cum va fi. Codruta tocmai, zicea s-o lasam minim 24 ore pana s-o consumam. posibil sa se "incrudeze" altfel

noi painea pe care o cumparam o tinem la frigider (feliata) si obligatoriu in toaster inainte de a o manca

Valclaudia 1

18.09.2013, 21:33

ce bine arata! Bravo,Lia!

Bya Ralu 1

18.09.2013, 21:34

Rocsi 1

18.09.2013, 21:59

Buna buna

MotanLaOale 1

18.09.2013, 22:49

Lavinia 1

19.09.2013, 10:26

Buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine de secara