Cernem faina intr-un vas mai mare iar intr-o cana frecam drojdia cu zaharul pina se topeste zaharul apoi adaugam 2 linguri de apa calduta cu 2 linguri de faina si lasam sa creasca pt. 10 min.
In acest timp adaugam sarea in faina, uleiul si punem si restul de apa apoi adaugam drojdia cu zaharul si framintam un aluat cit sa nu se mai lipeasca de maini.
Lasam la crescut pt 1 ora la loc caldut. Ungem tavile cu ulei, Cind aluatul a crescut il rasturnam pe masa de lucru infainata si il impartim in 2 jumatatea obtinuta se imparte in doua si facem cite un sul din cele doua bucati de aluat pe care le impletim si apoi punem in tava .
Asa procedam si cu cealata bucata de aluat ramasa, Le lasam in tava cam 15 min apoi le ungem cu oul batut si uleiul si presaram seminte de susan deasupra, bagam la cuptor preincalzit la 180 de grade pina se rumeneste frumos.