Paine cu susan

de nadina73 in Piine, 30 Mai 2010 | 5793 vizualizari

 

dupa sugestia facuta de nadia,am pus susan in aluat...............e grozava

 

INGREDIENTE

  • 320 gr  faina alba
  • 180 gr faina integrala
  • 5 linguri de tarate
  • 4 linguri de susan prajit
  • 1 lingurita de sare
  • 20 gr drojdie
  • 250 ml apa
  • 50 ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu susan:

Se pune faina,taratele ,sarea in masina de paine .Apa se incalzeste putin apoi se pune drojdia si uleiul si se amesteca bine dupa care se pune peste faina,se lasa sa o framante bine .intre timp se pune susanul intr-o tigaie mica si se prajeste putin(da un gust aparte)apoi se pune peste aluat si se lasa in continuare la framanat si dospit Cand aluatul e dospit se scoate din masina de paine se modeleaza se unge cu putin ulei si se presara si deasupra susan Se unge o tava si se pune paine se mai la sa creasca 20 minute in tava apoi se pune la cuptor pentru 40-45 minute la 160 grade. Intr-adevar cu susan inaunrtu e mai buna,multumesc nadia de sfat

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

nadina73 1

30.05.2010, 18:23

pai la ce sa o mai trimit o aduci direct cand vi madi

lia maria 1

31.05.2010, 09:41

si eu am facut cu susan dar nu am prajit semintele, a fost buna dar data viitoare fac cu seminte prajitefoarte bine arata painica ta

mariac 1

31.05.2010, 22:27

eu iti trimit brinza de oaie si te rog sa imi faci si mie pa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine Challah- painica evreiasca