Paine cu iaurt si cartofi

de daniastefania in Piine, 20 Sep 2015 | 3030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 200 ml iaurt
  • 50 gr piure de cartofi
  • 50 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite sare
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu iaurt si cartofi:

Dizolvam drojdia in apa calduta. Adaugam restul ingredientelor si framantam aluatul 10 minute. Punem aluatul intr-un vas, il acoperim cu un prosop de bucatarie si lasam sa dospeasca pana isi dubleaza volumul. Apoi framantam iar aluatul 1 minut si il asezam intr-o tava mare de chec, unsa cu ulei. Lasam sa dospeasca 20 minute. Dam apoi tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C pana se rumeneste frumos. Scoatem din cuptor si stropim painea deasupra cu 1 lingura de apa rece. Lasam sa se raceasca si putem servi. E foarte pufoasa! Pofta tuturor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu iaurt si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (12)

Rocsi 1

21.09.2015, 20:06

Imi placeeee

MotanLaOale 1

21.09.2015, 22:56

Gherca Daniela 1

22.09.2015, 13:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine la tigaie